Anne-Marie Knudsen

Jeg, Anne-Marie har et livslangt forhold til kunst, håndverk og generell hobby. Med unntak av noen få år med “vanlig kontor arbeid” og 1 år i USA har jobb og fritid gått med til kursing og utføring av håndverk.I tillegg til nedenstående har søm av klær-hekling-strikking for hånd og på maskin-div teknikker i brodering og generell hobby det tiden har gått med til.Har jobbet 5 år hos Panduro Hobby som designer og produktutvikler med utarbeiding av modeller med beskrivelser til messer, showrom og ukeblader.
Forberedelser, gjennomføring og etterabeid med messer og utstillinger.
Demonstrasjoner på messer, utpakninger samt kundenes butikker.
Kurs for kunder i nye produkter.
Utpakninger for skoler og institusjoner.

I 6 år drev jeg Anne-Huset, kurssenter, butikk og produksjon av Hobbykeramikk som Certified Duncan Teacher.
Underviste flere hundre  i male-og glassurteknikker.

Skole
2-årig utdanning Interiørdesign.

Kurs
1 årig lærevikarkurs-Salg og reklame-Kalligrafi-Form og Farge-Gamle maleteknikker-Reproduksjoner av antikvariske dukker-Kunstglass, Tiffanyteknikk-Glassfusing-Gyldenlær- Toving- Billedvev- Instruktørkurs i male- glassurteknikker- 50 kurs i forskjellige teknikker i porselensmaling kveld og weekend- 3 år med kveldskurs og weekendkurs i Akvarellmaling-Pastellmaling.

Deltatt på utstillinger
Separatutstilling Akrylbilder i Varberg, Sverige, International porselensutstilling Henie-Onstad Kunstsenter og Fredrikstad-Lokale utstillinger og salgsmesser Kjerringtorget, Kunst og Håndverksmessen, Dyrskuen Seljord, Leto Hallen.

Bokutgivelse
Papirnostalgi- Cappelen Forlag (samarbeid med en venninne Ingunn)